Günümüzde En Çok Satılan Markaların Satış Sayıları

Herkese selamlar arkadaşlar bundan bir önce ki makalemde sizlere Tarihte En Çok Satan Telefonlar'dan bahsetmiştim şimdi ise günümüzde en çok konuşulan markalardan olan Apple, Samsung ve Huawei'in satış rakamlarından bahsedeceğim.

Günümüzün en çok satış yapan telefon markaları olma özelliğini taşıyan bu 3 marka ezeli rekabet içinde. Amiral gemiler, orta sınıf cihazlar ve giriş seviyesi cihazlar dahil çok büyük satış rakamlarına ulaşıyorlar. Tabiî bunların içinde en merak edilen hiç kuşkusuz markaların amiral gemisi telefonlarının satış sayısı oluyor. Gelin birlikte markaların 2017 ve 2018 yıllarında sattığı akıllı telefon sayısına bakalım.

Samsung

Hemen hemen her bütçeye uygun akıllı telefonları ile kullanıcının gönlünü fetheden Samsung 2017 yılında 317 Milyon telefon satmıştır. 2018 yılında ise ufak bir azalma ile bu sayı 292 Milyon olmuştur.

Apple

Stabil işletim sistemi ve şıklığı ile vazgeçilmez telefonlar üreten ama son zamanlarda da kullanıcılarını nbiraz değişiklik talep ettiği Apple ise 2017 yılında 215 Milyon telefon satmıştr. 2018 yılında ise 208 Milyon telefon satarak yılı kapatmıştır.

Huawei

Ve gelelim belki de en merak edilen marka olan Huawei markasına. Son birkaç yıldır satış rakamları yükselen Huawei güzel işler çıkararak kullanıcıların gönlünde taht kurmuş durumda.

Evet arkadaşlar satış rakamları en yüksek olan telefonlardan bahsettik. Sizde bu markalar ve cihazları hakkında görüşlerinizi yorum bölümünden iletebilirsiniz. Soru, görüş ve şikayetlerinizi iletişim bölümünden iletebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

TEKNOLOJİ TAVSİYE ETTİ. Blogger tarafından desteklenmektedir.