İnternetten Para Kazanma


Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere internetten para kazanılabilir.Peki ama nasıl kazanılır neler yapmalıyız ne kadar kazanılır işte bu yazımda bunlara yer vericem.



internetten para kazanma yolları

Öncelikle internetten para kazanmanın birçok yolu var bunların başında Blog, Website ve YouTube geliyor.Şimdi internetten Para Kazanma yöntemlerine bir göz atalım...

1-Youtube Kanalı: YouTube kanalı kurarak çektiğiniz veya hazırladığınız videoları yükleyerek para kazanabilirsiniz.Fakat YouTube'dan para kazanmanız için bazı kurallara uymanız gerekir.Bu kuralların başında telif hakkı gelir.Bir fotoğrafı videoyu sesi efekti temayı vs izinsiz kullanırsanız eser sahibi sizden hak talebinde eder ve YouTube size ceza verebilir.Tabii ki sadece telif hakkı değil cinsellik hakaret aşırı derecede küfür ve spam da YouTube cezalandırdığı davranışlardandır.


youtube ile internetten para kazanma


2-Website/Blog: Arkadaşlar Website veya blog açarak da internetten para kazanabikirsiniz.Bunun içinde Website için domain hosting gibi hizmetler almanız gerekirken, blog için bunlara gerek yok.Yazimin altına bırakacağım linkten Google kendi sitesi ile blog kurabilirsiniz.


google ile internetten para kazanma


3-Link Kısaltma Diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de hızlı bir şekilde yaygınlaşmıştır.Bunda olay çok basit tek yapmanız gereken herhangi bir linki kısaltarak diğer insanlara tıklamanız ve böylece para kazanabiliyorsunuz.Aşağıya eklediğimiz videoda daha ayrıntılı bakabilirsiniz.

4-Anket doldurma: Arkadaşlar sadece anket doldurarak'ta para kazanabilirsiniz.Hatta Google'ın bu konuda kendin yaptığı bir uygulama dahi var onunda linkini aşağıya bırakırım.Normal anket doldurma da sistem basit anket doldurarak para kazanıyorsunuz ve daha sonra kart bilgisi girerek harcıyorsunuz.Fakat Google Ödüllü Anketlerde kazandığınız parayı/krediyi Google Play'de Store'dan da harcıyorsunuz.

5-Oyun Oynayarak Para kazanmak: Arkadaşlar çeşitli oyunlar oynayarakta para kazanabilirsiniz.Bunlardan en çok bilinenleri Çılgın tavuklar, Madencim gibi oyunlardır.Ben pek güvenmesemde tercih eden arkadaşlar var.Bunlarda işe oyun oynayarak kazandığınız sanal parayı gerçek paraya çeviriyorsunuz belli bir miktar kazancınız olunca da çekebilirsiniz.



internetten nasıl para kazanılır

Evet arkadaşlar bu yazımızda internetten para kazanmayı
anlattık umarım faydalı olmuştur yazıda belirttiğim gibi videoyu ve linkleri atıyorum bir sonraki makalede görüşmek üzere...

Blog Kurmak için: https://www.blogger.com/


Google Ödüllü Anketler: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.paidtasks








Hiç yorum yok:

TEKNOLOJİ TAVSİYE ETTİ. Blogger tarafından desteklenmektedir.